خالی

سبد خرید:

سبد خرید

سبد خرید شما خالی است

شما اینجا هستید

دیگر همه‌مان می‌دانیم که مایکروفر نه تنها مضر و بیماری‌زا نیست، که یکی از بهترین وسایل و اختراع‌های بشر در سال‌های اخیر است که زندگی‌مان را سریع‌تر کرده است. اما لازم است بدانیم که چگونه از آن استفاده کنیم تا هم به سلامتی و ارزش غذایی خوردنی‌ها آسیبی نرسد و هم مثل قدیم‌ترها ۴۵ دقیقه برای گرم کردن‌شان وقت صرف نکنیم!
در این فهرست ۸ موردی را که نباید هیچگاه در مایکروفر قرار دهیم، جمع‌آوری کرده‌ایم:

۱ / تخم‌مرغ
اگر قصد داشته باشید در مایکروفر تخم‌مرغ آب‌پز درست کنید، به این دلیل که سفیده تخم‌مرغ در درون آن تبخیر می‌شود و پوسته‌اش قدرت تحمل فشار آن را ندارد، تخم‌مرغ خواهد ترکید و باید ساعت‌ها وقت صرف تمیز کردن مایکروفر کنید. تنها راه حل این مشکل شکاندن پوسته تخم مرغ و یا سوراخ کردن آن است.

۲ / پاپ‌کورن‌های نیمه آماده
موقع تماشای فیلم که می‌شود، هیچ‌چیز بهتر از پاپ‌کورن و ذرت بوداده نمی‌چسبد اما درست کردن پاپ‌کورن در درون مایکروفر اصلا به نفع سلامتی شما نیست. مشکل از بسته‌بندی کاغذی این محصولات است که سرشار از چسب و جوهرهای شیمیایی هستند که در هنگام گرم شدن، مواد سمی و مضر از خود تولید می‌کنند. از طرف دیگر قرار دادن کاغذ در مایکروفر ممکن است به آتش گرفتن آن منجر شود.

۳ / میوه
هیچ ایده‌ای درباره طعم یک سیب یا هلوی گرم شده در مایکروفر نداریم، اما مشکل اینجاست که دستور پخت‌های زیادی در اینترنت پیدا می‌شود که در بخشی از آن از شما خواسته می‌شود تا میوه‌ها را در مایکروفر گرم کنید. مشکل اینجاست که مانند تخم‌مرغ، در درون میوه‌ها نیز آب زیادی وجود داشته باشد و این آب در گرمای مایکروفر به بخار تبدیل شده و انفجار کوچکی در دستگاه‌تان رخ خواهد داد. اگر قصد گرم کردن میوه‌ها در مایکروفر را دارید حتما قبل از این کار آنها را قاچ کنید تا بخار آب‌شان راه فراری داشته باشد.

۴ / گوشت و مرغ یخ‌زده
وقتی غذا دیر می‌شود یا یادتان می‌رود تا گوشت یخ‌زده را زودتر از فریزر خارج کنید، هیچ چیز مثل مایکروفر به کمک‌تان نمی‌آید تا یخ غذا را باز کنید. اما براساس تحقیقاتی که وزارت کشاورزی آمریکا منتشر کرده است، اگر یخ مرغ و گوشت را با مایکروفر آب کردید، باید بلافاصله آن را طبخ کنید وگرنه گرمای مایکروفر می‌تواند سرعت رشد باکتری‌های درون گوشت را سریعتر کرده و آن را خیلی زود - در چند دقیقه - فاسد کند.

۵ / ظرف‌های پلاستیکی
شاید فکر کنید که مشکل ظرف‌های پلاستیکی این است که ممکن است در گرمای مایکروفر آنها ذوب شوند و مواد شیمیایی‌شان به درون غذا برود. پس اگر قبل از ذوب شدن، طرف را از درون مایکروفر خارج کنید، مشکلی نخواهد بود. اما یک تحقیق علمی در سال ۲۰۱۱ نشان داد که حتی ظرف‌های پلاستیکی مناسب مایکروفر هم در گرمای دستگاه از خود مواد شیمیایی آزاد می‌کنند که برای سلامت انسان مضر است. بهترین راه‌حل استفاده از ظرف‌های شیشه‌ای و بشقاب‌های سرامیکی مناسب مایکروفر است.

۶ / روغن
اگرچه گرم کردن روغن در مایکروفر در هیچ دستورپختی توصیه نشده و کار خطرناکی هم نیست، اما مشکل اینجاست که کار بی‌فایده‌ای‌ست و روغن در مایکروفر گرم نمی‌شود! عملکرد مایکروفر به این صورت است که امواج الکترومغناطیس باعث گرم شدن ذرات آب درون مواد غذایی شده و آنها غذا را گرم می‌کنند اما روغن در درون خود آبی ندارد که آن را گرم کند. برعکس چون ۱۶ درصد کره از آب است، آن را می‌توانید درون مایکروفر ذوب کنید ولی در مورد روغن چندان موفق نخواهید بود.

۷ / فویل آلومینیومی
آلومینیوم در درون مایکروفر به راحتی جرقه می‌زند و آتش می‌گیرد. پس اگر قصد گرم کردن غذاهای مانده در یخچال را دارید، اول آنها را از فویل خارج کنید.

۸ / مایکروفر خالی
شاید به نظرتان عجیب بیاید اما عده‌ای هر روزه به این نیت که فضای مایکروفر را قبل از قرار دادن غذا در آن، گرم کنند آن را روشن می‌کنند و مایکروفرشان از کار می‌افتد. همان‌طور که پیش‌تر شرح دادیم امواج الکترومغناطیس مایکروفر باید از درون غذا عبور کرده، اما وقتی درون دستگاه خالی باشد چیزی برای عبور امواج وجود ندارد و این باعث تخریب جدی مایکروفر می‌شود. پس به هیچ وجه مایکروفر خالی را روشن نکنید.

مشاوره خرید: ۲۶۷۰۲۶۷۰ - ۰۲۱

X