سبدخرید (0)

سبد خرید

سبد خرید شما خالی است

شما اینجا هستید

می‌دانستید که سس گوجه‌فرنگی محبوب‌ترین و پرمصرف‌ترین طعم‌دهنده غذا در دنیاست؟ به‌طور مثال در آماری تازه در آمریکا اعلام شد که در ۹۲ درصد از خانه‌های این کشور، سس گوجه‌فرنگی پیدا می‌شود. تقریبا این طعم‌دهنده لذیذ را می‌توان به اکثر غذاهای ساندویچی و برپایه گوشت افزود و از مزه آن لذت برد. اما بد نیست با هم نگاهی بیندازیم به فواید این سس محبوب و کاربردهای غیرخوراکی دیگرش در زندگی روزمره!

محافظت از قلب
ورزش کردن و دویدن تنها راهی نیست که می‌توانید سلامت قلب‌تان را حفظ کنید. سس گوجه‌فرنگی در خود آنتی‌اکسیدانی به نام لیکوپن دارد که می‌تواند خطر حمله قلبی را کاهش دهد. در سال ۲۰۱۴ تحقیقی بر روی این آنتی‌اکسیدان انجام شد که نشان داد لیکوپن می‌تواند با باز کردن عروق و رگ‌ها از خطر سکته پیشگیری کند. این نکته طمانی اهمیت پیدا می‌کند که بدانیم گرفتگی رگ‌ها بزرگترین عامل حمله‌های قلبی‌ست. خوشمزه بودن و در عین حال محافظت از سلامت قلب، نکته‌ای است که در دیگر طعم‌دهنده‌های غیر از سس گوجه‌فرنگی نمی‌توانیم پیدا کنیم!

کاهش کلسترول‌های مضر
دیگر خاصیت مهم سس گوجه فرنگی در سال ۲۰۰۷ کشف شد. تحقیقی در دانشگاهی در فنلاند صورت گرفت که نشان داد داوطلبانی که در طی مدت سه هفته اندکی سس گوجه‌فرنگی به هر وعده غذایی‌شان افزوده بودند، به میزان چشمگیری از میزان کلسترول‌های مضر خون‌شان کاسته شده بود. این نکته باید خنده را به چهره شما بیاورد زیرا که کلسترول‌های مضر که به نام LDL شناخته می‌شوند بزرگترین عامل گرفتگی و انسداد در عروق هستند.

مقدار کم کالری و چربی
شاید باور نکنید اما واقعیت دارد. یک قاشق غذاخوری سس گوجه‌فرنگی فقط ۱۵ کالری دارد. اگر به‌طور مثال آن را با سس مایونز مقایسه کنیم، در هر قاشق غذاخوری ۸۵ کالری کمتر دارد و به همین دلیل بهتر است در ساندویچ‌ها، سس گوجه‌فرنگی را جایگزین مایونز کنید. حیرت‌انگیزتر اینجاست که بدانید همان یک قاشق سس گوجه‌فرنگی تقریبا چربی ندارد زیرا که میزان کمتر از ۰.۱ گرم چربی در یک قاشق، چربی به حساب نمی‌آید!

پیشگیری از سرطان و پوکی استخوان
دوباره وقت آن رسیدن به سراغ لیکوپن برویم. تحقیقات نشان داده که مصرف لیکوپن می‌تواند به پیشگیری از سرطان سینه، سرطان پروستات و پوکی استخوان کمک کند. در آزمایشی که بر روی سلول‌های سرطانی سینه انجام شد و آنها در معرض مقدار زیاد لیکوپن قرار گرفتند، مشاهده شد که گسترش این سلول‌ها در اثر این مجاورت متوقف می‌شود. همچتیت در مطالعات دیگری مشخص شد که خطر ابتلا به سرطان پروستات با مصرف سس گوجه‌فرنگی به میزان دو بار در هفته کاهش می‌یابد. در کنار این خاصیت ضدسرطانی، لیکوپن می‌تواند فعالیت سلول‌هایی که بافت استخوان را تخریب می‌کنند و موجب پوکی آن می‌شوند، کاهش دهد.

جلادهنده نقره!
شاید به نظرتان عجیب بیاید اما واقعیت دارد. سس گوجه‌فرنگی می‌تواند جواهرات نقره کثیف را برق بیندازد. کافی‌ست آنها را درون کاسه‌ای از سس گوجه قرار دهید و بعد از ۵ تا ۱۰ دقیقه، با یک مسواک بسابید و سپس با آب گرم آب‌کشی کنید. دیگر نیازی به هزینه زیاد برای جلا دادن آنها نیست، کافی‌ست یخچال را باز کنید!

مشاوره خرید: ۲۶۷۰۲۶۷۰ - ۰۲۱

logo-samandehi

X