خالی

سبد خرید:

سبد خرید

سبد خرید شما خالی است

شما اینجا هستید

خیارشور را تنها به‌عنوان یک طعم‌دهنده و مزه کنار غذا می‌شناسیم و گاهی جایگزین نمک و دیگر ادویه‌ها می‌شود اما واقعیت این است که این خوردنی دوست‌داشتنی فوایدی نیز برای بدن دارد که دانستنش خالی از لطف نیست.

منبع آنتی‌اکسیدان
خوشبختانه آنتی‌اکسیدان‌های موجود در میوه‌ها و گیاهانی که بدون پخته یا بریده شدن نگهداری می‌شوند، از بین نمی‌روند. وظیفه آنتی‌اکسیدان در بدن محافظت از آن در برابر رادیکال‌های آزاد است که موجب بیماری‌های مزمن می‌شوند. بهترین راه محافظت در برابر این عوامل بیماری‌زا، مصرف میوه‌ها و سبزیجات دارای آنتی‌اکسیدان است.

منبع باکتری‌های پروبیوتیک
باکتری‌های پروبیوتیک در عمل هضم و گوارش به بدن کمک می‌کنند. اما گاهی در اثر مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها یا حمله باکتری‌های مضر، این باکتری‌های دوستدار بدن از بین می‌روند. این اتفاق باعث بروز مشکل در دستگاه گوارش و هضم غذاها می‌شود که با خوردن خیارشورهای بدون سرکه قابل حل است.

منبع ویتامین و مواد معدنی
خیارشور اگر به صورت تازه مصرف شود می‌تواند ویتامین‌های مهمی چون C، A و K را در کنار مواد معدنی همچون آهن، کلسیم و پتاسیم به بدن برساند. مهم‌ترین تاثیر این ویتامین‌ها و مواد معدنی در بدن، جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های مختلف و تقویت سیستم ایمنی، بهبود بینایی و سلامت چشم‌ها و درمان کم‌خونی است. در واقع مزه لذیذ و محبوبیت خیارشور در میان بچه‌ها یکی از راه‌های رساندن این مواد به بدن آنهاست.

کنترل دیابت
تحقیقات نشان داده است که مصرف خیارشورها درست شده با سرکه می‌تواند میزان هموگلوبین را در بیماران دیابتی بالا ببرد که در نهایت منجر به کنترل میزان قند خون انها می‌شود. در واقع این تاثیر از اسید استیک موجود در سرکه می‌آید اما باید دقت شود که خیارشورهای نمکی چنین تاثیری ندارند و ممکن است نمک آنها به بالا رفتن فشار خون منجر شود.

حفاظت از کبد
در کنار تاثیرات مختلف خیارشور بر بهبود گوارش و سیستم دفاعی بدن، تاثیر آن بر سلامت کبد به علت دارا بودن آنزیم‌های محافظت کبدی نیز در آزمایش‌های مختلف اثبات شده است.

اما در کنار تمام این خواص ذکر شده برای خیارشور، مصرف آن باید با احتیاط انجام پذیرد. به این دلیل که در اکثر خیارشورها از نمک استفاده می‌شود که علاوه بر طعم بخشیدن وظیفه نگهداری و جلوگیری از تخریب آن را نیز به عهده دارد. مصرف بیش از حد نمک اما می‌تواند به بالا رفتن فشار خون منجر شود که بیماری مزمن و خطرناکی‌ست. به همین دلیل لازم است در مصرف این خوردنی لذیذ همواره اعتدال و اندازه را رعایت کنید.

مشاوره خرید: ۲۶۷۰۲۶۷۰ - ۰۲۱

X