سبدخرید (0)

سبد خرید

سبد خرید شما خالی است

شما اینجا هستید

اگر اهل ورزش یا بهبود رژیم غذایی روزانه‌تان باشید حتما تابه‌حال نام برنج قهوه‌ای را شنیده‌اید. برنج قهوه‌ای به سبب ارزش‌های غذایی بالاتری که دارد برای ورزشکاران یا کسانی که قصد کاهش وزن را دارند گزینه بهتری‌ست. اما واقعا این برنج با برنج معمولی یا سفید که به آن عادت کرده‌ایم چه تفاوت‌هایی دارد و آیا بهتر است آن را در برنامه غذایی‌مان بگنجانیم؟

برنج قهوه‌ای چیست؟
بگذارید در پاسخ بگوییم که برنج سفید چیست. برنج سفید در واقع همان برنج قهوه‌ای‌ست که پوست دانه‌های آن گرفته شده است. این کار باعث می‌شود تا پخت برنج سریع‌تر شده و برای جویدن نرم‌تر شود. به همین دلیل برنج سفید محبوب‌تر و پرطرفدارتر است. اما وقتی پوست برنج از آن جدا می‌شود بسیار از فیبر آن نیز از بین می‌رود. یک پیمانه برنج قهوه‌ای نزدیک به ۳.۵ گرم فیبر در خود دارد در حالی‌که همین مقدار از برنج سفید دارای کمتر از یک گرم فیبر است.
اگر در نظر بگیرید که همه ما به‌طور روزانه نیاز به جذب ۲۸ تا ۳۵ گرم فیبر از مواد غذایی مختلف داریم ارزش برنج قهوه‌ای را بیشتر درک خواهید کرد.

فواید سلامتی
فیبر بیشتر در برنج قهوه‌ای برای دستگاه گوارش بسیار مفید است و جذب نشاسته برنج را کاهش می‌دهد. به همین دلیل است که در رژیم‌های کاهش وزن برنج قهوه‌ای توصیه می‌شود. تحقیقات نیز نشان داده که رژیم غذایی با فیبر بالا در کنترل کلسترول و کاهش خطر حمله قلبی موثر است. البته این تنها منحصر به فیبر موجود در برنج قهوه‌ای نیست و تمام فیبرهای موجود در غلات چنین تاثیری دارند.
از سوی دیگر برنج قهوه‌ای دارای منیزیم، منگنز و زینک است در حالی که در برنج سفید خبری از این مواد معدنی نیست. در عوض برنج سفید دارای آهن و برخی از ویتامین‌های گروه B است.

پخت و پز
اگر بافت سخت‌تر و طعم قوی‌تر برنج قهوه‌ای را می‌پسندید، انتخاب این برنج به شما توصیه می‌شود. اما اغلب افراد معمولا به‌راحتی با طعم و حس متفاوت این برنج کنار نمی‌آیند. می‌توانید برای شروع آن را با غلات دیگر - همچون کینوآ - ترکیب کنید.
پخت برنج قهوه‌ای بسیار راحت و شبیه به برنج سفید است، فقط زمان بیشتری برای دم کشیدنش نیاز است. می‌توانید این برنج را به‌عنوان طعم‌دهنده یا مکمل سالاد و پیش‌غذا استفاده کنید.

مشاوره خرید: ۲۶۷۰۲۶۷۰ - ۰۲۱

X