خالی

سبد خرید:

سبد خرید

سبد خرید شما خالی است

شما اینجا هستید

همه‌مان از کودکی شنیده‌ایم که برای داشتن چشم‌های قوی‌تر و افزایش سلامت بینایی باید هویج بخوریم. هویج به‌خاطر اینکه سرشار از ویتامین A است یک منبع بسیار مناسب برای تقویت بینایی‌ست. اما علاوه بر ویتامین A، تحقیقات نشان داده است که ویتامین‌های C و E در کنار بتاکاروتن و اسیدهای چرب امگا ۳ می‌توانند ما را از بیماری‌های مختلف مرتبط با بینایی محافظت کنند. به همین جهت بد نیست علاوه بر هویج، این خوردنی‌ها را نیز در برنامه غذایی خود بگنجانیم.

پرتقال
یک منبع غنی از ویتامین C مانند پرتقال می‌تواند از بیماری‌های مرتبط با بینایی که با ازدیاد سن رخ می‌دهند، پیشگیری کند. علاوه بر این بد نیست بدانید که ویتامین C یک آنتی‌اکسیدان نیز به شمار می‌رود که در بدن باعث ارتقای سلامت رگ‌ها و افزایش قدرت خون‌رسانی می‌شود. کاری که تاثیرش در چشم‌ها نیز دیده می‌شود. مراقبت از چشم‌ها فقط یکی از کارهایی‌ست که پرتقال در بدن انجام می‌دهد زیرا که این میوه دارای پتاسیم، فیبر، کلسیم و فولات است و به همین دلیل یک میان‌وعده ایده‌آل برای کسانی‌ست که می‌خواهند بدن سالمی داشته باشند.

توت فرنگی
توت‌فرنگی نیز دارای مقادیر زیادی از ویتامین C است و به دلایلی که پیش‌تر گفتیم می‌تواند از قدرت بینایی شما محافظت کند. توت‌فرنگی همچنین دارای فولات (نوعی از ویتامین‌های گروه B)، فیبر و فیتوکمیکال است و خوردن آن به‌صورت تازه بسیار توصیه می‌شود.

سیب‌زمینی شیرین
شاید نام این‌گونه از سیب‌زمینی برای شما ناآشنا باشد اما این نوع از سیب‌زمینی که رنگی نارنجی و ظاهری کشیده‌تر از سیب‌زمینی‌های معمولی دارد، دارای مقادیر بسیار زیاد ویتامین A، بتاکاروتن، پتاسیم و فیبر است که آن را بسیار شبیه به هویج می‌کند. به همین دلیل گنجاندن آن در جیره غذایی روزانه می‌تواند سلامت چشم‌ها را تضمین کند. طعم شیرین این سیب‌زمینی و ترکیب‌پذیری بالای آن با دیگر مواد غذایی باعث می‌شود تا مراقبت از بینایی به یک کار لذتبخش بدل شود!

اسفناج
اسفناج به‌علت داشتن لوتئین که یک آنتی‌اکسیدان مفید در گیاهان است یک گزینه ایده‌آل برای مراقبت از چشم‌هاست. تحقیقات نشان داده احتمال ابتلای کسانی که سبزیجات غنی از لوتئین را مصرف می‌کنند به بیماری «تباهی لکه زرد» - که می‌تواند منجر به نابینایی در سنین بالا شود - کمتر است. اسفناج همچنین دارای آهن، ویتامین K و فولات است و کالری بسیار کمی دارد. به همین دلیل توصیه می‌شود که این سبزی مقوی را به‌صورت خام به سالاد یا ساندویچ بیفزایید. پختن اسفناج و ترکیب کردنش با ماست، بدل به یک خوردنی لذیذ و بسیار مقوی می‌شود که آن را به نام بورانی می‌شناسیم.

گردو
وجود ویتامین E در گردو باعث می‌شود تا این میوه محبوب را نیز در میان محافظان قدرت بینایی قرار بدهیم. همچنین در گردو مقادیر زیادی از اسید آلفا-لینولنیک وجود دارد که نمونه گیاهی اسیدهای چرب امگا ۳ است. این دو عامل بسیار مهم را بگذارید در کنار زینک، ویتامین‌های گروه B و دیگر مواد معدنی موجود در گردو تا متوجه شوید این میوه چقدر در سلامت بدن شما موثر است.

ماهی سالمون
در مورد تاثیر اسیدهای چرب امگا ۳ بر سلامت بینایی توضیح دادیم. چه منبعی بهتر از ماهی سالمون برای جذب این اسیدها می‌توان پیشنهاد داد؟ این گونه از ماهی بیشتر از تمام ماهی‌ها و غذاهای دریایی دیگر دارای امگا ۳ است و می‌تواند علاوه بر مراقبت از چشم‌ها، مشکل کسانی را که از عارضه خشکی چشم رنج می‌برند حل کند. طبخ آن به‌صورت مجزا، همراه با برنج یا افزودنش به سالاد می‌تواند جای خالی اسیدهای چرب امگا ۳ در رژیم غذایی روزانه را پر کند.

مشاوره خرید: ۲۶۷۰۲۶۷۰ - ۰۲۱

X