سبدخرید (0)

سبد خرید

سبد خرید شما خالی است

شما اینجا هستید

شاید باورتان نشود اما تازه‌ترین تحقیقی که بر روی اسکاچ‌های ظرفشویی انجام شده است نشان می‌دهد که این وسیله شوینده می‌تواند حتی آلوده‌تر از سرویس‌های بهداشتی باشد! در واقع این باور رایجی میان میکروب‌شناس‌هاست که وسیله شستن ظروف کثیف‌ترین وسیله در هر خانه‌ای‌ست. اما تحقیقی که به تازگی در مجله معتبر Scientific Reports منتشر شده نشان می‌دهد میزان این آلودگی می‌تواند خیلی بیشتر از چیزی باشد که تا به امروز تصور می‌کردیم. به همین دلیل کارشناسان سلامتی توصیه می‌کنند هر هفته اسکاچ ظرفشویی را عوض کنید.

به‌طور کلی آشپزخانه محل مناسبی برای رشد باکتری‌های جدید است. دلیل آن تردد زیاد تمام اعضای خانواده در آن و آشپزی‌ست. اسکاچ‌های ظرفشویی به این دلیل که غالبا در محیطی گرم و مرطوب قرار دارند و باقی‌مانده غذاها بر روی آنها باقی می‌ماند، یک محل بسیار ایده‌آل برای رشد و نمو باکتری‌ها به شمار می‌روند.

یکی دیگر از نتایج تحقیق تازه که به طرز شگفت‌انگیزی برخلاف باورهای قبلی ما بود این‌ست که تمیز کردن و ضدعفونی اسکاچ‌ها - نظیر جوشاندن یا قرار دادن داخل مایکروفر - در بهترین حالت تنها به اندازه ۶۰ درصد از آلودگی‌های آنها را از بین می‌برد در حالی‌که اسکاچ‌های نو و استفاده نشده به‌طور کامل بهداشتی و تمیز هستند. حتی استفاده از سفیدکننده که توسط عده‌ای به‌عنوان راهکار ضدعفونی کردن اسکاچ‌ها پیشنهاد می‌شود نیز در طی این تحقیق به‌عنوان یک راه‌حل مناسب شناخته نشد زیرا که باکتری‌های پرورش‌یافته بر روی اسکاچ‌ها را از بین نمی‌برد.از این رو کارشناسان توصیه می‌کنند در صورتی‌که از ماشین‌های ظرفشویی استفاده نمی‌کنید و به‌صورت دستی ظرف‌ها را می‌شویید، حتما به‌طور مرتب و هفتگی، اسکاچ‌ها را تعویض کنید. با توجه به نتایج تحقیق جدید، این کار برای حفظ سلامت اعضای خانواده بسیار مهم است.
لازم به یادآوری‌ست مدل‌های جدید ظرفشویی سامسونگ به نام‌های D142 و D147 این توانایی را دارند تا با شستن ظروف در دمای ۷۰ درجه، میکروب‌ها و باکتری‌های موجود در سطح ظروف را از بین برده و آنها را ضدعفونی کنند. برای اطلاع از قیمت ظرفشویی‌های سامسونگ می‌توانید به این صفحه مراجعه کنید.

مشاوره خرید: ۲۶۷۰۲۶۷۰ - ۰۲۱

logo-samandehi

X